Welkom

Welkom bij Eetcafe Boskamp!

Sinds 2015 hebben de eigenaren van Eetcafe  Boskamp hun zalen geopend om u de gastvrijheid en gezelligheid van de Boskamp te kunnen aanbieden.

Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar of het nu gaat om de verzorging van een zakelijke of verenigingsbijeenkomst, een receptie, een bruiloft of een intiem feest in de familiekring.

WelkomOnze drie multifunctionele zalen en sfeervolle foyer bieden alle gelegenheid voor het organiseren van een geslaagde bijeenkomst die wij, geheel naar uw wensen, kunnen completeren met een uitstekend verzorgde lunch, buffet of diner.

Onze zalen beschikken over alle moderne faciliteiten zoals beamer, geluidsinstallatie en internettoegang. In de grootste zaal kunnen wij voor uw een podium plaatsen en is hierdoor uitermate geschikt voor optredens, presentaties of (bedrijfs)feesten.

Eetcafe Boskamp ligt op een rustige locatie in Overijssel, met voldoende gratis parkeergelegenheid en op slechts 15 minuten rijden van de snelweg A1.

Maatwerk en persoonlijk contact staan bij ons centraal en we nodigen u dan ook graag uit om uw wensen vrijblijvend met ons te komen bespreken. Bedrijfsleiders Freddy Kleinlugtenbeld en Alice Vloedgraven informeren u graag over de vele mogelijkheden die ons zalencentrum te bieden heeft.